Hovslagare Ingela Eriksson Utbildad och yrkesverksam på sitt eget företag Västanå Hovslageri. Jag har turen och förmånen att hon hjälper mina kunder att korrigera hovproblem som leder till felaktig belastning och skador hos både rid och travhästar.

Hon har lång erfarenhet då hennes far hade travhästar och även var proffstränare ( Lars I Eriksson) som med goda resultat så som vinster i både kallblodsderbyt och kriteriet. Ingela testade även på att vara proffstränare under en period även hon med fina resultat bland annat  en seger i Diamantstoet och fina framgångar med kallblodet Edolles Malte.

Ingela valde ändå att fortsätta sin karriär som hovslagare vilket jag och mina kunder är oerhört glada över.

Anna Semrén

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Kiropraktiker på häst . utbildad tandspecialist och veterinär.

Jag är så glad att ha ett samarbete med denna kompetenta Veterinär, kiropraktiker och tandspecialist. Jag kan känna mig trygg för om jag inte för om jag inser att problemen är för komplexa kan jag alltid vända mig till Anna för hjälp. hon har jobbat både som distriktsveterinär och även haft kliniska uppdrag.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Utöver detta har hon utbildat sig till kiropraktiker och tandspecialist. Anna har lång erfarenhet av djur både kliniskt och av egen erfarenhet. Presentationen av henne är i det närmaste onödig då hon är ensam av den kompetens hon besitter. Hon driver numera sitt eget företag @horsevetupnorth 

Kan vara en bild av 1 person och häst

Jag är oerhört stolt att kunna erbjuda ett samarbete med dessa kompetenta tjejer!