När jag kommer till en ny häst brukar jag känna igenom hästen noggrant för att leta efter eventuella problem jag klämmer och känner för att se om hästen visar någon smärta. Gör den det brukar man oftast få samma reaktion från hästen när man kör laser på det skadedrabbade området. Jag kör sedan laser på de ställen där hästen reagerat och kör även en del triggerpunkter. Jag skriver sedan upp detta i en journal så att man kan se till nästa gång vad man har gjort och hur starkt hästen reagerade samt följa förbättringen. Genomgång och behandling brukar ta runt 45 minuter. Efter det lägger man upp en behandlingsstrategi för hästen, normalt sett krävs det mellan 5-8 behandlingar.

När jag behandlar hästen nästa gång brukar jag bara behandla de skadedrabbade områdena behandlingen blir då billigare än den första eftersom den inte tar lika lång tid. Jag skriver även ner behandlingsresultatet och jämför föregående behandling. Sen fortsätter man behandla tills man uppnått önskat resultat Man brukar se en förbättring redan efter 2 behandlingar.

Jag brukar även erbjuda speciella behandlingspaket som jag sätter ihop enligt önskemål.

IMG_5760

För mer information om Laserbehandling eller bokning ring 070-323 15 15 eller skicka ett mail på asa@stallvilja.se